Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Urbanus - Le massacre

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Evert Verhees
Jean Blaute
Producer:Jean Blaute
Evert Verhees
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Instrumentaal4:05The Scratchin' ZwaantjesPhilips
818.769-7
Single
7" Single
1984
Instrumentaal6:15The Scratchin' ZwaantjesPhilips
818.769-1
Single
12" Maxi
1984
6:11Discobar Galaxie - NightshiftUniversal
5351487
Compilatie
CD
28/04/2014

Urbanus   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een bakske vol met stro22/12/197919
Quand les zosiaux chantent dans le bois06/12/198039
Kodazuur10/07/1982391
Hittentit04/12/1982244
Awel mercie / 1-2-3 rikke tikke tik24/09/1983273
The Scratchin' Zwaantjes07/04/1984109
Poesje stoei07/01/1995814
De paashaas22/04/1995126
CO2 prostituee03/11/2007Tip: 16 
Zetpilcar (Urbanus & Isolde Lasoen)16/11/2013Tip: 2 
De wereld is om zeep / Klimaat (Urbanus & De Fanfaar)11/07/2015Tip: 6 
Bakske vol met stroo (Urbanus & De Fanfaar)19/12/2015Tip: 16 
Annie zingt een liedje09/09/2017Tip: 7 
De ladder02/12/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wie dit leest is zot!30/10/2010718
Goe poeier!26/11/2011268
Wan troe tie!16/11/2013436
Integraal29/11/20145142
Urbanus zelf! - Theatertoer 2013-201519/11/20161721
De legende30/09/20171619
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
belgischer Discofunk aus den 80er, rein instrumental, knapp aufgerundete 3.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.