Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - I'm Not So Tough

Cover Ilse DeLange - I'm Not So Tough
CD-Single
Warner Bros. 5439-17180-9

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Robert Ellis Orrall
Hillary Lindsey
Bruce Bouton
Producer:Barry Beckett
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Mindy McCready
Milow (I'm Not So Tough (Live))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 35 / Weken: 16

Tracks

29/05/1998
CD-Single Warner Bros. 5439-17180-9 (Warner) / EAN 0054391718099
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm Not So Tough
  4:25
2.You Are The Dream
2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:25I'm Not So ToughWarner Bros.
5439-17180-9
Single
CD-Single
29/05/1998
4:29World Of HurtWarner Bros.
9362-47061-2
Album
CD
31/07/1998
Live7:34Live In Ahoy [Deluxe Edition]Universal
2715421
Album
CD
04/09/2009
Live 20119:33Live In Gelredome [Deluxe Editie]Firefly
277261-5
Album
CD
03/06/2011
4:31After The Hurricane Ė Greatest Hits & MoreFirefly
3756979
Album
CD
04/11/2013

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.59 (Reviews: 17)

drogida007
Member
****

Erstmals: Happy Birthday Ilse!

Süsser POP Song, war ihr erster kleiner Hit.

Widmann1
Member
*****
Ein einfach überzeugender Refrain.

jaccok
Member
*****
Prachtige debuut single van onze Ilse!!! Heerlijk.

Der_Nagel
Member
****
ein nett abgehaltener Country-Pop-Titel der holländischen Sängerin aus den späten 90er, 4*…

tigerlover
Member
**
zwakke track

Patrick7781
Member
******
goed

schlagerhansi
Member
***
Mag ja sein, lieber Vorrezensent, aber was besagt das schon? Die anderen sind halt auch nur 3* wert ;-)

naamloos
Member
*****
Dit behoort to de beste singles van Ilse.

laxus
Member
****
Leuke 4 sterren plaat van Ilse delange
Laatst gewijzigd: 11/07/2011 10:22

Topbart
Member
****
wel leuk

super50hmtv
Member
*****
Geen heel grote hit, maar wel een heel mooi nummer van Ilse DeLange, behoort toch wel tot een van mijn favoriete Nederlandse artiesten uit mijn generatie.

DeejayDave
Member
******
Klein meesterwerkje van 'onze' Ilse.
30/01/2007 13:16
LarkCGN
Member
*****
Mir auch - schön, dass noch jemand die Version von Mindy kennt. Aber auch Ilse macht ihre Sache sehr gut, da sie eine schöne Stimme besitzt. Weniger als fünf Punkte halte ich da nicht für angebracht.
30/01/2007 13:12
sanremo
Member
*****
gefällt mir von Mindy McCready sogar noch besser
11/08/2006 05:46
fatserbjensen
Member
*****
Ist wohl mein favoriter Ilse Delange Song. Hat für ihre Verhältnisse Tempo.
18/04/2005 04:53
Richard (NL)
Member
*****
Good country song.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.