Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stereophonics - Hurry Up And Wait

Cover Stereophonics - Hurry Up And Wait
Cover

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Kelly Jones
Stuart Cable
Richard Jones [Stereophonics]
Producer:Bird and Bush
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:40Performance And CocktailsV2
VVR1004492
Album
CD
08/03/1999
4:15Humo - Alle 99 goedEVA / Virgin
8485042
Compilatie
CD
10/12/1999

Stereophonics   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handbags And Gladrags12/01/2002Tip: 9 
It Means Nothing20/10/2007Tip: 23 
Innocent13/02/2010303
Indian Summer09/02/2013Tip: 29 
Song For The Summer19/12/2015Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just Enough Education To Perform21/04/2001344
Language. Sex. Violence. Other?26/03/2005358
Live From Dakota22/04/2006981
Pull The Pin27/10/2007623
Best Of - Decade In The Sun22/11/2008753
Graffiti On The Train09/03/20134415
Keep The Village Alive19/09/2015505
Scream Above The Sounds04/11/2017564
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Besnik
Member
***
Langweilig, wie eigentlich alles von denen! War auch eine #23 in Irland im November '99!

drogida007
Member
****

Für mich ist es ein schöner, feiner Track.

Thomas Hoffmann
Member
***
Finde ich ehrlich gesagt etwas langweilig. Da gibt es Besseres in dem Bereich. 3

Der_Nagel
Member
****
Rockballade der Waliser zum Kuscheln/Anschmiegen – 4*…

erreichte im November 1999 #11 in UK…
04/01/2008 12:40
Geese
Member
*****
schön
(auch bei pull the pin ist song 3 ne ballade - ist mir grade so aufgefallen)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.