Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Corrs feat. Ronnie Wood - Ruby Tuesday

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Mick Jagger
Keith Richards
Producer:Mitchell Froom
Coverversie van:The Rolling Stones - Ruby Tuesday
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Dreams - The Ultimate Corrs CollectionAtlantic
5051011 7995 2 5
Album
CD
17/11/2006

The Corrs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams01/08/1998Tip: 14 
Breathless29/07/20001713
Irresistible11/11/2000Tip: 3 
Give Me A Reason07/04/2001Tip: 9 
Would You Be Happier?27/10/2001Tip: 5 
Summer Sunshine22/05/2004462
Angel18/09/2004Tip: 17 
Bring On The Night21/11/2015Tip: 78 
Stay06/02/2016Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Talk On Corners08/08/1998540
Forgiven, Not Forgotten13/03/1999433
Unplugged27/11/1999239
In Blue22/07/2000229
Best Of The Corrs27/10/2001516
Borrowed Heaven05/06/2004621
Home01/10/20051412
Dreams - The Ultimate Corrs Collection09/12/2006942
White Light05/12/20153213
Jupiter Calling18/11/2017305
 

Ron Wood   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

ulver657
Member
**
verstehe den Hype hier nicht ganz. mich dünkt diese Version, wie vieles dieser Familientruppe übersüss und profilarm! 2.5

fleet61
Member
******
... ganz starke Version eines so schon starken Songs ...

nicevoice
Member
******
Das ist ein perfektes Cover des Stones Classics. Andrea Corr singt den Song sehr schön und wenn Stones-Gitarrist Ronnie Wood gleich mit von der Partie ist, umso besser. Ausgezeichnet.

oldiefan1
Member
*****
Feines Cover des Hits von Melanie

Southernman
Member
****
Buena.
16/07/2007 17:51
remember
Member
****
Fein, wirklich fein..ABER..so sehr ich den Song auch liebe (Top-500 ever) und ich die Corrs auch mag, diese Version ist auch mit Stones-Gitarrero Wood nur nett. Und doch nicht so fein.
Laatst gewijzigd: 01/07/2016 20:19
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.