Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Heartattack And Vine

Cover Tom Waits - Heartattack And Vine
Cover

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Gecoverd door:Screamin' Jay Hawkins (Heart Attack & Vine)
Moreland & Arbuckle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:42Heartattack And VineAsylum
6E-295
Album
LP
1980
4:42Bounced ChecksAsylum
K 52316
Album
LP
1981
4:44Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 10)

drogida007
Member
****

4 gute Sterne dafür.

James Egon
Member
****
Ordentlich, mehr nicht. Hier kriege ich keinen Herzanfall.

Redhawk1
Member
******
Klasse, knapp Sechs.

klamar
Member
*****
... sehr gut ...

laxus
Member
****
Prima nummer van Tom

southpaw
Member
****
Zum Cappuccino genossen reichen 4 Sterne.

remember
Member
****
Gut ist auch der Opener des gleichnamigen Albums von 1980.
Ein cooles Teil, Waits spielt hier auch die Electric Rhythm Guitar.
Laatst gewijzigd: 20/08/2014 20:03
28/04/2008 21:04
toolshed
Member
******
Verdammt gross!
28/01/2007 20:34
Homer Simpson
Member
******
Gefällt mir sehr gut
Laatst gewijzigd: 25/06/2007 17:58
08/12/2006 00:15
Musicfreak
Member
*****
Eine cooler, typisch kaputter Waits-Blues. Dieser Opener von Used Songs kommt besonders gut! 5+
Laatst gewijzigd: 14/01/2010 22:37
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.