Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Burma Shave

Nummer

Jaar:1977
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:32Foreign AffairsAsylum
7E-1117
Album
LP
1977
6:32Bounced ChecksAsylum
K 52316
Album
LP
1981
6:07Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984
6:33Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 7)

James Egon
Member
*****
sehr gut

klamar
Member
****
... gut ... 4+ ...

southpaw
Member
*****
Nicht schlecht für eine Rasiercreme.

longlou
Member
******
extra stark

remember
Member
****
Ein weiterer guter, nachdenklicher Song aus "Foreign Affairs" (1977)..
Für die Tonart dauerts aber zu lang, weil sich stimmungsmäßig ja kaum was tut.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 17:31
04/07/2007 20:04
Homer Simpson
Member
*****
...sehr gut...
08/12/2006 00:35
Musicfreak
Member
*****
Ein ganz starker, ziemlich jazziger Piano-Blues. Richtig stark gesungen auch.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.