Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Mr. Siegal

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:13Heartattack And VineAsylum
6E-295
Album
LP
1980
5:14Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.14 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
Mir reichen hier 4 Sterne.

Redhawk1
Member
******
Evil Blues, Evil.

klamar
Member
*****
... Waits und Cocker wären ja auch mal ein Duett ;-)) ...

southpaw
Member
*****
Ja, strippen konnte man eben schon ein paar Jahre eher als zu Joe Cockers Titel.

remember
Member
****
ich finde (zumindest vom musikalischen) klingts nach "You can Leave your Hat on"..
28/01/2007 21:20
Homer Simpson
Member
******
nicht nur knapp

die Stimme klingt besonders dreckig in diesem Stück
08/12/2006 00:47
Musicfreak
Member
******
New Orleans Jazz/Blues erster Güte. Das sind genau die Nummern, die Waits am besten stehen. Dreckig, bluesig, groovig. Ausserdem hat man hier immer wieder das Gefühl, jetzt ploppt ihm dann die Lunge raus. Aber es passiert dann doch nicht!?
Laatst gewijzigd: 16/01/2012 21:56
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.