Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Christmas Card From A Hooker In Minneapolis

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Gecoverd door:Rebekka Bakken
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:30Blue ValentineAsylum
6E-162
Album
LP
1978
4:32Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 9)

James Egon
Member
****
wirklich? ich noch nicht; 4+

Dino-Canarias
Member
****
Eine Weihnachtskarte von einem Hooker aus Minneapolis
habe ich (leider) noch keine erhalten, von Hookers aus
anderen Städten, bzw. Ländern allerdings schon....:)

4 ++

klamar
Member
*****
... sehr schön ...

Miraculi
Member
*****
Tom gibt der Dame eine melancholische Stimme - in typischer Blues-Manie zu Klavier und viel nächtlicher Atmosphäre - und Weihnachten naht einmal mehr ...

southpaw
Member
******
Genial ... möglicherweise sein zweitschönstes Lied.
28/11/2007 09:59
Homer Simpson
Member
*****
singt er meistens in Verbindung mit "Silent night"
28/11/2007 00:42
holger56
Member
****
dto
21/12/2006 23:34
remember
Member
****
vorlage für ambros's weihnachtsgrüße von aner hur aus floridsdorf..ziemlich gut!
08/12/2006 00:57
Musicfreak
Member
******
Das ist mal ein Weihnachtsliedchen *g*
Eine absolute Granate, dieser Song.
Laatst gewijzigd: 06/06/2014 22:51
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.