Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Blue Valentines

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:50Blue ValentineAsylum
6E-162
Album
LP
1978
5:51Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.3 (Reviews: 10)

drogida007
Member
****

Gepflegte Langeweile. 3,8*

James Egon
Member
****
ordentlich

Dino-Canarias
Member
****
Ein recht entspannter Abschluss seines gleichnamigen
Albums ist das....

4 +

Redhawk1
Member
*****
Fein

klamar
Member
****
... 4+ mal sicher ...

southpaw
Member
****
Je nach Stimmung auch mal 5 Sterne wert.

longlou
Member
*****
Man sieht den Zigarettenrauch in der Bar.

remember
Member
****
Da tut sich nicht viel...bluuuuuuu!
Laatst gewijzigd: 05/04/2011 21:30
12/01/2007 15:28
Time_Q
Member
****
Ich bin da hin- und hergerissen, aber tendiere doch zu "guter Song" ...
08/12/2006 01:02
Musicfreak
Member
*****
Blues und Jazz steht ihnen einfach sau gut, Mr. Waits. Da müssen sie auch kaum Schlagzeug spielen ;-) (wer Jamruschs Coffee & Cigaretts gesehen hat, versteht was ich meine)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.