Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - (Looking For) The Heart Of Saturday Night

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Gecoverd door:Shawn Colvin
Karen Lano (The Heart Of Saturday Night)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50The Heart Of Saturday NightAsylum
7E-1015
Album
LP
1974
3:50Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984
3:51Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001
3:501974 - Ein Jahr und seine 20 Songs (SZ Diskothek)SŁddeutsche Zeitung
4018492239996
Compilatie
CD
15/12/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.82 (Reviews: 11)

drogida007
Member
*****

Top Song.

musikmannen
Member
******
Great

Widmann1
Member
****
Er singt hier mal richtig. Kenne ich gar nicht von ihm.

Gibt's auch im Rahmen der Reihe "Ein Jahr und seine 20 Songs (SZ Diskothek)".

James Egon
Member
*****
sehr gut

klamar
Member
*****
... Springsteen passt ganz gut, oder ein verschnupfter Neil Diamond ...

Der_Nagel
Member
****
ein gemütlich abgehaltenes Stück – aufgerundete 3.5…gibt es unter anderem von Wolfgang Ambros (Samstag Nacht) und Diana Krall...

southpaw
Member
*****
Ha, 1974 konnte er noch singen :-)

Klasse Song.

longlou
Member
*****
Könnte von der Art her tatsächlich auch ein ruhiger Springsteen sein.
18/08/2007 12:51
remember
Member
*****
sehr gut..w. ambros machte daraus "samstag nacht".
30/01/2007 14:55
Homer Simpson
Member
*****
Ich hätte eher Springsteen gesagt
08/12/2006 01:07
Musicfreak
Member
****
Den Text mag ich sehr. Gesanglich erinnert er hier etwas an Dylan, find ich. Gefällt. 4-5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.