Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Muriel

Nummer

Jaar:1977
Muziek/Tekst:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Foreign AffairsAsylum
7E-1117
Album
LP
1977
3:34Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 6)

James Egon
Member
*****
Ich kann mich hier voll der Mehrheit anschließen.

klamar
Member
*****
... sehr schön ...

southpaw
Member
*****
Erwähnt sei auch mal sein Tenorsaxophonist Frank Vicari.

remember
Member
****
Die mehrheitlich versoffene Stimmung hier mal erträglicher.
Laatst gewijzigd: 26/10/2013 01:59
13/12/2007 00:08
longlou
Member
******
Gehört zu meinen Lieblingssongs von Waits. Sehr schön.
08/12/2006 01:10
Musicfreak
Member
*****
Starke Jazznummer. Erinnert mich etwas an Randy Newmans "Marie". Hätte niemals gedacht, dass Waits so sanfte Musik machen kann.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.