Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Livin' On Love

Cover Ilse DeLange - Livin' On Love
CD-Single
WEA 8573 85469 2

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Gary Nicholson
Craig Fuller
Producer:Barry Beckett
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 44 / Weken: 5

Tracks

13/10/2000
CD-Single WEA 8573 85469 2 (Warner) / EAN 0685738546923
Toon detailsAlles beluisteren
1.Livin' On Love
  4:34
2.Let Him Fly
3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:34Livin' On LoveWEA
8573 85469 2
Single
CD-Single
13/10/2000
4:32Livin' On LoveWEA
8573-85497-2
Album
CD
17/11/2000
Live5:17Live In Ahoy [Deluxe Edition]Universal
2715421
Album
CD
04/09/2009
Live 20115:11Live In Gelredome [Deluxe Editie]Firefly
277261-5
Album
CD
03/06/2011
4:32After The Hurricane Ė Greatest Hits & MoreFirefly
3756979
Album
CD
04/11/2013

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/20131018
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

drogida007
Member
****

Hier macht Ilse bisschen auf Alannah Myles, nur nicht so gut. 3,8*

naamloos
Member
***
Niet zo goed als de nummers van haar debuut CD.

Topbart
Member
****
prima 1e single van haar gelijknamige album uit oktober 2000

sanremo
Member
***
3+
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.