Login
België (Vlaanderen)

Nat "King" Cole - Deck The Hall

Nummer

Jaar:1960
Muziek/Tekst:Trad.
Producer:Lee Gillette
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:06The Magic Of ChristmasCapitol
W-1444
Album
LP
1960
1:06The Christmas SongCapitol
W-1967
Album
LP
1962
1:07Christmas With Nat & DeanCapitol
CDMFP 5902
Album
CD
27/10/1997
1:09Songs For Christmas - Christmas LegendsIMC
CHL 25270
Album
CD
23/09/2004
1:09The Christmas Song [2009]Capitol
6852602
Album
CD
02/10/2009
»» alles tonen

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smile01/12/1954216
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Darling je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Ask Me01/03/19561012
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Fascination01/11/1957416
Send For Me01/11/1957194
Come Closer To Me01/08/1958136
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)
23/12/2007 16:17
Musicfreak
Member
****
Niedlich und freudig.
14/05/2007 22:35
schlagergalaxie
Member
*****
etwas kurz...
06/04/2007 12:20
Homer Simpson
Member
****
...gut...
09/12/2006 20:34
southpaw
Member
****
Ausgelassener kleiner Weihnachtssong.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.