Login
België (Vlaanderen)

Kate Ryan - Stepping Out

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Yves Jongen
Producer:Yves Gaillard
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Alive2Brains
3747012
Album
CD
15/09/2006
3:36Alive [Enhanced Edition]Sushi / Ministry Of Sound
0177786MIN
Album
CD
20/04/2007

Kate Ryan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scream For More14/04/2001915
UR (My Love)20/10/2001179
Oh Baby I (Esther, Kate, Linda, Maaike & Pascale)12/01/2002472
Désenchantée06/04/2002127
Mon cœur résiste encore31/08/2002714
Libertine14/12/2002713
Only If I21/02/20041611
The Promise You Made / La promesse12/06/2004817
Goodbye06/11/2004308
Je t'adore25/02/2006121
Alive26/08/2006416
All For You16/12/2006377
Voyage voyage21/07/2007216
L.I.L.Y.16/02/20081212
Ella elle l'a24/05/2008717
I Surrender20/09/2008278
Babacar20/06/2009175
Évidemment24/10/2009274
LoveLife23/04/2011214
Broken (Kate Ryan feat. Narco)22/10/2011305
Robots19/05/2012Tip: 12 
Run Away (Tim Berg feat. Kate Ryan)21/07/2012Tip: 37 
Karma (Robert Abigail & Kate Ryan)16/02/2013Tip: 19 
Light In The Dark01/06/2013Tip: 27 
Heart Flow17/08/2013Tip: 30 
Not Alone30/08/2014Tip: 23 
Junebug (Live)04/04/2015381
Demons (Live)11/04/2015Tip: 50 
Sweet Friend Of Mine (Live)09/05/201573
Runaway (Smalltown Boy)01/08/2015237
Wonderful Life23/01/2016302
Comment te dire adieu09/07/2016Tip: 8 
Bring Me Down13/10/2018Tip 
Gold (Sam Feldt x Kate Ryan)23/03/2019279
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Different29/06/2002820
Stronger03/04/20042222
Alive23/09/20061311
Free07/06/2008418
Essential16/08/2008882
French Connection31/10/20092112
Electroshock07/07/2012610
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 12)

Oiseau
Member
****
Schon eine etwas ungewöhnliche Walzer Nummer für solch einen Act, finde ich aber auch hintenraus recht gut. 3.5+

sbmqi90
Member
*
Gefällt mir kein bisschen.

southpaw
Member
****
Für den Mut sowas zu produzieren aufgerundet.

ericwyns
Member
****
Doorsnee-nummer van Kate Ryan, terug te vinden op haar album "Alive", uitgebracht in het jaar 2006. Naar boven afgerond vier sterren.

Gelber Blubbel
Member
****
Eine auch noch recht angenehme, experimentielle Nummer.
Die Stimme klingt hier in den Strophen doch etwas seltsam quietschig, aber der leicht mystische Refrain macht noch einen gewissen Reiz aus.
Gute 4.

evi987
Member
******
Angenehm :)

evi098
Member
******
Ziemlich sehr gut

Southernman
Member
***
Un poco aburrida.
12/02/2008 14:43
Adler_86
Member
***
LOL...ausgerechnet dieser zigeunerähnlicher Song gefällt mir einigermaßen!Ich weiß nicht warum,aber der hat was!Besonders zum Ende des Liedes (2:35 minute) wenn Kate Ryan singt hört man was für eine gute Stimme sie doch besitzt!Eigentlich schade das sie mit ihrem Album "Alive" so abstürtzt,denn sie hat eine Stimme voller Power!!!Deshalb eine gute 3 !!!
08/07/2007 22:33
Paperinik
Member
****
Abgesehen von den anderen Songs wirkt dieser doch etwas seltsam, doch wenn man einmal überlege, Kate würde für gewöhnlich solche Musik machen, da kommen die Sternchen gepurzelt.
Laatst gewijzigd: 02/03/2008 17:36
08/07/2007 00:40
Big Smoke
Member
***
... weniger ...
28/04/2007 17:32
Koumbianer
Member
**
Eckelig.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.