Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dannii Minogue - Coconut

Cover Dannii Minogue - Coconut
Cover

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Harry Nilsson
Producer:Ian Masterson
Dann Masterson
Coverversie van:Nilsson - Coconut
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50GirlEternal
3984 20548 2
Album
CD
08/09/1997
4:51The SinglesMushroom
MUSH33174.2
Album
CD
20/11/1998
4:50This Is It: The Very Best Of Dannii MinogueWarner
5310589232
Album
CD
23/08/2013

Dannii Minogue   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love And Kisses08/06/1991482
$ucce$$06/07/1991411
Jump To The Beat14/09/1991441
All I Wanna Do11/10/19972011
Who Do You Love Now? (Stringer) (Riva feat. Dannii Minogue)08/12/20011013
Put The Needle On It23/11/2002298
I Begin To Wonder21/06/2003501
Don't Wanna Lose This Feeling09/08/2003432
You Won't Forget About Me (Dannii Minogue vs. Flower Power)04/12/2004422
Perfection (Dannii Minogue & The Soul Seekerz)17/12/2005Tip: 1 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

JuanniiLove
Member
***
Más o menos

Blairben
Member
******
Love this cover.

Der_Nagel
Member
***
2.75 für dieses Dance-Teil der australischen Sängerin aus der zweiten Hälfte der 90er…

Bearcat
Member
*****
Leuke cover uit de 90's van Danni Minogue op het album Girl te vinden
Werd echter niet zo succesvol in de charts

NachoGhez
Member
*
Horrible

remember
Member
**
So sexy auch ist, das ist für'd Würscht.

AllSainter
Member
****
Cool

Conna
Member
******
Der Track ist ein Cover, doch Dannii hat aus der Version eine hammer Disconummer gemacht. Sexy Lyrics, stampfende Beats und Danniis gewohnt gekonnter Gesang.
Laatst gewijzigd: 11/07/2009 17:38
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.