Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Shore Leave

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:18SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

musikmannen
Member
******
Great

Dino-Canarias
Member
*****
Nettes Geschichtchen, und für seine Verhältnisse fast schon
mega-eingängig (okay, wenn wir mal von den letzten gut
30 Sek. absehen).....

mutzpunter
Member
******
Man, der Durchschnitt hier ist ja zum Mäusemelken! Der Track ist doch der absolute Hammer!?

remember
Member
****
Nette, entspannte Klanggeschichte..
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 19:14
21/11/2007 20:39
variety
Member
***
Kann nicht mehr als *** geben...
05/02/2007 15:29
Homer Simpson
Member
*****
erinnert an die White Stripes auf ihrem 5. Album
19/01/2007 00:36
Musicfreak
Member
***
Im Vergleich zum Albumopener "Underground" richtig musikalisch. Lebt trotzdem mehr von Geräuschen als von wirklicher Musik...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.