Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Town With No Cheer

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:28SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

musikmannen
Member
******
Great

zxcvcxz
Member
*****
So disappointed that I'm 4 years too late to this. In 2011 I lived in Wolseley which is 5km down the road from Serviceton, the town this song is about. I'm pleased that such a legend made a song about the area. He's right about the area being a dump.

Dino-Canarias
Member
****
Nach der kurzen Dudelsack-Einlage ganz zu Beginn, klappen
meine müden Äuglein bei den nachfolgenden 4 Min.
meistens relativ schnell zu.....


Knappe 4.

remember
Member
***
Da kann ich nur zustimmen..
Laatst gewijzigd: 09/07/2015 20:01
21/11/2007 20:52
variety
Member
****
Na ja, geht so.
05/02/2007 15:43
Homer Simpson
Member
*****
mit Dudelsack
19/01/2007 00:47
Musicfreak
Member
****
Klingt traurig-schön. Waits singt gut. Im Hintergrund leichte Begleitung mit dem Akkordeon und einer Art Cembalo...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.