Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Ruby's Arms

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:35Heartattack And VineAsylum
6E-295
Album
LP
1980
5:30Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984
4:4416 Shells From A 30.6Island
12 IS 370
Single
12" Maxi
1988
Live4:54Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.44 (Reviews: 9)

southpaw
Member
*****
Red as a ruby, blue as Tom Waits. Great song.

James Egon
Member
******
grandios natürlich auch die Stimme

Voyager2
Member
******
Grandioses Lied, das ich seinerzeit durch die deutsche Version von Hans Hartz kennengelernt habe.

Redsonnya
Member
***
Eine ruhige Abschiedsballade für die verlassene Ruby, zart instrumentiert und nur von Piano und Trompete begleitet. Obwohl das Lied im angemessenen Rahmen schön sein könnte, kommt es mir vor allem recht durchschnittlich und schon zahlreich dagewesen vor. Zudem kann ich der extrem reibeisigen Stimme des berühmten amerikanischen "Abseits-Mainstream"-Interpreten wenig abgewinnen.

longlou
Member
******
Einfach nur schön

aschlietuna
Member
******
sehr schön
08/06/2008 18:19
ChainLightning
Member
******
Eines der schönsten Lieder von Tom Waits.
18/08/2007 12:54
remember
Member
*****
Der geht nahe.

Bei W. Ambros heißt es "Es is vorbei"..
Laatst gewijzigd: 16/08/2012 17:00
28/01/2007 21:25
Homer Simpson
Member
******
eine ruhige Ballade wo Waits sein Organ sanfter einsetzt. Schlicht und schön.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.