Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Alone

Cover Petula Clark - Alone
Cover

Charts

Binnenkomst:01/01/1958 (Positie 19)
Laatste week notering:01/03/1958 (Positie 7)
Piekpositie:7 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2562 (480 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 13
be  Piek: 7 / Weken: 12 (V)
  Piek: 5 / Weken: 24 (W)

Tracks

1957
7" Single Pye Nixa N15112
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alone
2.Long Before I Knew You
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
AlonePye Nixa
N15112
Single
7" Single
1957
You Are My Lucky StarNixa
NPL 18007
Album
LP
1957
A MusicoramaVogue
VPV 76005
Album
LP
1958
2:05The Best OfKaz
EUK 910
Album
CD
1994
2:04De Pré Historie 1958 Vol. 2EVA
74321 67546 2
Compilatie
CD
1999
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

BingTheKing
Member
****
prima nummertje

drogida007
Member
****

...la la la la la...

wow-dee
Member
****
Es gibt Songs, die bleiben den ganzen Tag im Ohr kleben. Dieser ist so einer, schuld daran ist ganz sicher das "lallalalala"

Fritz260449
Member
****
netter Song
29/01/2008 21:36
pwill
Member
****
Niedlich.
29/01/2007 16:38
sanremo
Member
****
war 1957 #8 in UK
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.