Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - With All My Heart

Cover Petula Clark - With All My Heart
Cover

Nummer

Jaar:1957
Muziek/Tekst:Bob Marcucci
Peter deAngelis
Coverversie van:Jodie Sands - With All My Heart
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/08/1957 (Positie 8)
Laatste week notering:01/03/1958 (Positie 19)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:32
Positie aller tijden:44 (1412 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 17
be  Piek: 1 / Weken: 32 (V)
  Piek: 2 / Weken: 36 (W)

Tracks

1957
7" EP Vogue PNV 24 017
Toon detailsAlles beluisteren
1.With All My Heart
  
2.Yi, Yi, Yi
3.Gonna Find Me A Bluebird
4.You Are My Lucky Stars
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
With All My HeartVogue
PNV 24 017
Single
7" EP
1957
A MusicoramaVogue
VPV 76005
Album
LP
1958
2:37ProfileVogue
6.24272 AL
Album
LP
1980
2:32Great Romantic MemoriesDas Beste
GRM 7820
Compilatie
LP
1988
2:38With All My Heart - The Nixa Anthology 1956-1959Castle
CMDDD 375
Album
CD
29/10/2001
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.3 (Reviews: 10)

BingTheKing
Member
***
vind het maar een matig popnummertje, een krappe 3

drogida007
Member
****

Schöner Oldie.

DROSSELBOY
Member
******
Fait partie de ma playlist - Maakt deel uit van mijn playlist

Der_Nagel
Member
***
ein nostalgisches Stück, bei welchem aber die La la la am Anfang und Ende stören – abgerundete 3.5…

meikel731
Member
*****
Schöner Song. Bei Dalida hieß das ganze "Gondoliere".

oldiefan1
Member
*****
knappe 5* für Petula

Fritz260449
Member
*****
gefällt mir sehr gut

Augustin54
Member
***
Früher Schlager der Britin, fast noch eine "Fingerübung". Es gab eine deutsche Coverversion davon. Nana Gualdi sang sie: "Io ti amo - Ich liebe Dich".

LarkCGN
Member
*****
Schöner Klassiker aus den 50ern, auch wenn ich ihre 60s-Aufnahmen noch etwas vorziehe.
29/01/2007 16:41
sanremo
Member
****
war 1957 #4 in UK
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.