Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - San Diego Serenade

Cover Tom Waits - San Diego Serenade
Cover

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Gecoverd door:Curtis Stigers
Cilla Black
Keith Carradine
Rebekka Bakken
Barbi Benton
Mathieu & Guillaume (Serenade)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25The Heart Of Saturday NightAsylum
7E-1015
Album
LP
1974
3:30Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.4 (Reviews: 5)

musikmannen
Member
******
Great

James Egon
Member
******
ganz toll
02/11/2007 16:58
LarkCGN
Member
*****
Exzellentes Stück! Passt perfekt in eine verrauchte Bar.
18/08/2007 12:52
remember
Member
*****
Einer meiner Faves seiner Songs..
Gibts auch von W. Ambros (Heimatserenade).
Hier war seine Stimme noch frei.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 19:01
30/01/2007 14:42
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut
Laatst gewijzigd: 30/01/2007 14:45
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.