Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - The Piano Has Been Drinking

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Gecoverd door:Dan Hicks And The Hot Licks (The Piano Has Been Drinkin')
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Small ChangeAsylum
7E-1078
Album
LP
1976
Live In Dublin, 19813:37Bounced ChecksAsylum
K 52316
Album
LP
1981
3:20Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

Dino-Canarias
Member
****
Na, dann, Skol, liebes Piano! :)


Laatst gewijzigd: 14/03/2015 22:50

SoC_Girl
Member
****
Amüsant

schnurridiburr
Member
*****
Klasse versoffene Sache.

remember
Member
**
weniger und punkt..verarscht er sich da selber, oder was soll das??
13/12/2007 00:21
longlou
Member
******
Dann steig ich gleich mit 6 ein.
02/02/2007 19:45
Homer Simpson
Member
******
ich erhöhe auf 6
Laatst gewijzigd: 22/03/2007 12:26
02/03/2004 00:30
southpaw
Member
*****
Aus dem Album "Small Change", sehr schön gemacht. Später gab es sogar eine Band, die sich danach benannt hat.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.