Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Singapore

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46In The NeighborhoodIsland
IS 260
Single
7" Single
1986
2:46In The NeighborhoodIsland
ISD 260
Single
7" Single
1986
2:43Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988
Live4:59Glitter And Doom LiveAnti
7053-2
Album
CD
20/11/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 7)

Rewer
hitparade.ch
**
...weniger...

James Egon
Member
****
Wie schon erkannt, passt es nicht ganz zu der Stadt.

Dino-Canarias
Member
****
Ich fürchte in Singapur würden sie einen Mann mit einer
solchen Stimme auf der Stelle verhaften, da kommt man
für viel weniger schon in den Knast (z.b. Kaugummi unter
den Toilettensitz kleben etc...:)....


Laatst gewijzigd: 23/05/2010 22:37
12/05/2008 18:32
Wildwind
Member
******
Mir gefällt's!
05/01/2008 10:10
MŁmmelgreis
Member
****
Da hat er ein bisschen experimentiert. Knappe 4.
10/05/2007 22:23
remember
Member
**
..aber sehr strange. Befremdend, zu störrisch und wohl ziemlich unkommerziell..
Laatst gewijzigd: 14/09/2018 17:31
05/02/2007 20:28
Homer Simpson
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.