Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Clap Hands

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live4:57Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988
3:45Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 10)

James Egon
Member
****
Isrt für mich eher Standard.

longlou
Member
******
Hier ist wirklich alles anders.

Dino-Canarias
Member
*****
Gefällt mir wirklich auch ganz gut, besonders die netten
"Hölzchen" als Instrumentalbegleitung....

Knappe 5.

DerMeister
Member
******
Klare 6

Incinerate
Member
******
Selten wurde Percussion so raffiniert definiert. Experimentell, aber nicht unzugänglich, dunkel, aber nicht deprimierend. Genial vom Genialischen.
12/05/2008 18:31
Wildwind
Member
******
Klasse!
05/01/2008 10:14
MŁmmelgreis
Member
****
Sehr experimentell. Stimmlich tönt er hier schon fast wie Dylan.
22/09/2007 00:58
FunkyDuke
Member
*****
Geiler düsterer langsamer Experimental-Sound! Der Beat ist super gelungen, passend ergänzt durch die Gitarre und den sehr eigenen, extrem coolen Gesangsstil.
10/05/2007 22:25
remember
Member
***
Keine Spur mehr vom einstigen Balladensänger der einsam am Klavier saß und seine whiskeygeschwängerte Stiimme zum Besten gab..
Besser als der Opener.
3.5* minus.
Laatst gewijzigd: 04/03/2018 15:07
05/02/2007 20:31
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.