Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Tango Till They're Sore

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Madeleine Peyroux
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Downtown TrainIsland
K-9860
Single
7" Single
1985
2:49Hang Down Your HeadIsland
107 761
Single
7" Single
1985
Live3:20In The NeighborhoodIsland
ISD 260
Single
7" Single
1986
2:50Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 10)

Acooper
Member
**
Trop bizarre.

James Egon
Member
******
großartig

Dino-Canarias
Member
****
Weiss jetzt nicht, ob er mit dieser Art von Barmusik eine
Anstellung in einem 5 * Hotel finden würde, obwohl's
eigentlich für seine Verhältnisse noch ziemlich "moderat"
tönt.....

DerMeister
Member
******
geil

missmoneypenny
Member
******
woo hoo!
12/05/2008 18:32
Wildwind
Member
******
Wundervoll!
Laatst gewijzigd: 23/07/2008 21:25
23/04/2008 20:47
toolshed
Member
******
Fantastisch!
05/01/2008 10:07
MŁmmelgreis
Member
****
..chillig..
10/05/2007 22:31
remember
Member
****
er hat zwar nie ein geheimnis daraus gemacht das seine musikalische neuorientierung stark von experiementenmusiker der dreissiger beeinflusst ist, und doch ist das strange..
05/02/2007 20:38
Homer Simpson
Member
******
sehr gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.