Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Diamonds And Gold

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
Nein, schlecht ist er ja nie.

Dino-Canarias
Member
****
Und wieder kommen die "Hölzchen" zum Zug, finde ich
deshalb auch nicht so schlecht....

4 +

Incinerate
Member
*****
Dylan? Ja, nee - Waits! Sperrig, aber wenn man sich darauf einlässt, dann .. Fragmente sind aus Mary Poppins' "Chim Chim Cher-ee" übernommen.
Laatst gewijzigd: 18/09/2008 00:18
12/05/2008 18:33
Wildwind
Member
******
Ja, sehr gut
05/01/2008 10:34
MŁmmelgreis
Member
****
erinnert mich wieder an Dylan
10/05/2007 22:33
remember
Member
****
annähernde waltzermusik und waits mit seinen kehligem gesang. merkwürdig, aber nicht zum ersten mal..
05/02/2007 20:44
Homer Simpson
Member
******
sehr gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.