Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Hang Down Your Head

Cover Tom Waits - Hang Down Your Head
7" Single
Island 107 761 (de)

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1985
7" Single Island 107 761 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hang Down Your Head
2:32
2.Tango Till They're Sore
2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32Hang Down Your HeadIsland
107 761
Single
7" Single
1985
2:30Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 9)

James Egon
Member
******
So liebe ich ihn.

southpaw
Member
****
Nicht besonders bemerkenswert.

Dino-Canarias
Member
******
Das ist dann fast schon wieder Charts-tauglich, nein,
eigentlich ist es viel, viel besser als durchschnittliche
Charts-Musik !!

Also ich finde im Verhältnis zu den ersten paar Song-
bewertungen von "Rain Dogs" kommt der fast ein bisschen
zu schlecht weg, deshalb runde ich mal grosszügig auf....

5 - 6

Philo
Member
****
nicht übel gesungen, eine durchaus passable angelegenheit...mehr fällt mir aber nicht ein dazu
12/05/2008 18:34
Wildwind
Member
*****
Sehr gut
Laatst gewijzigd: 23/07/2008 21:27
05/01/2008 10:31
MŁmmelgreis
Member
*****
sehr gut
10/05/2007 22:34
remember
Member
****
Hat aber auch was vom früheren Boss - Bruce Springsteen - zumindest im Gesang.
Laatst gewijzigd: 03/10/2015 00:09
05/02/2007 20:46
Homer Simpson
Member
******
erinnert minimal an Velvet Underground
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.