Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Rain Dogs

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live3:40In The NeighborhoodIsland
ISD 260
Single
7" Single
1986
Live3:36Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988
2:53Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

James Egon
Member
******
That is fantastic.

southpaw
Member
****
That ain't bad.

Dino-Canarias
Member
*****
Brauchte seine Zeit bei mir, aber mittlerweile finde ich den
Titelsong seines 85er Albums auch richtig gut......

Knappe 5.
09/02/2008 17:50
Wildwind
Member
******
Cool!
Laatst gewijzigd: 12/05/2008 18:35
05/01/2008 10:28
MŁmmelgreis
Member
****
..gut..
10/05/2007 22:38
remember
Member
****
Einen druckvollen Groove bietet das Titelstück eines seiner besten Alben..
Laatst gewijzigd: 24/04/2013 17:30
05/02/2007 20:54
Homer Simpson
Member
******
wunderbar
Laatst gewijzigd: 22/09/2007 20:12
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.