Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Union Square

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:23Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

James Egon
Member
*****
Hat auf jeden Fall was.

longlou
Member
*****
Hat auch was von Willie de Ville.

Dino-Canarias
Member
****
Na ja, mit dem Song würde er den Tanzschuppen um die Ecke
wohl auch nicht unbedingt füllen....
12/05/2008 18:38
Wildwind
Member
******
Ja, einer der besten auf Rain Dogs! Down, down, damn!
05/01/2008 10:38
MŁmmelgreis
Member
*****
Haut rein. Genialer Groove in diesem Song,dem wahrscheinlich besten auf "Rain Dogs". 5+
10/05/2007 22:42
remember
Member
****
waghalsige umorientierung seines sounds mit dem er in den achtzigern begann, und eine doch interessante trilogie setzte..
05/02/2007 21:04
Homer Simpson
Member
******
sehr gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.