Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - More Than Rain

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
****
Zum Glück wissen wir aus verlässlicher Quelle, dass
Tom Waits niemals betrunken im Tonstudio erschienen ist,
ansonsten könnten einem beim Anhören dieses Stücks
tatsächlich wieder ganz leichte Zwifel beschleichen....(dito
meine 3 Vor-Reviewer hier).

Knappe 4.
Laatst gewijzigd: 29/11/2014 19:34

remember
Member
***
Wieder eine Nummer, wo man sich fragt: Wie kam dieser Mensch zu einen gültigen und gut bezahlten Plattenvertrag?"

southpaw
Member
****
Da hat Homer nicht Unrecht. Übrigens hasste ich als Kind Musette, heute geht's so einigermaßen.
08/02/2007 17:35
Homer Simpson
Member
*****
"ein betrunkener Straßenmusiker in Paris" kam mir irgendwie in den Sinn
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.