Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Way Down In The Hole

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987
Live4:43Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988
1:44The Wire "...And All The Pieces Matter."Nonesuch
7559-79953-8
Album
CD
29/06/2012

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
*****
Religion hin oder her, aber vor allem die musikalischen
Arrangements haben es mir durchaus angetan hier...

Knappe 5.
Laatst gewijzigd: 29/11/2014 19:36

remember
Member
****
Auf der Platte noch einer der besten Titel.

southpaw
Member
****
Religiöser Titel, den man sich auch von einem Gospelcrooner vorstellen könnte.
08/02/2007 17:36
Homer Simpson
Member
****
gefällt mir nicht besonders bis auf die Stimme
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.