Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Cold Cold Ground

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987
Live3:27Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 6)

Dino-Canarias
Member
*****
Wirklich sehr schön!

vancouver
Member
*****
stammt glaub aus dem Film Big Time

southpaw
Member
*****
Sehr schönes Akkordeon (David Hidalgo).

remember
Member
****
aus dem jahr 1987, gar nicht schlecht..
08/06/2008 01:15
missmoneypenny
Member
******
meisterlich
08/02/2007 17:53
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.