Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Earth Died Screaming

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Bone MachineIsland
74321 10351 2
Album
CD
08/09/1992

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 7)

ulver657
Member
***
geht so...

James Egon
Member
****
gut

Kanndasdennsein
Member
****
Man kann zumindest nicht sagen, es sei nicht originell. Man kann ja schon vom Titel her deduzieren, dass hier kein leichter, luftiger Song folgen kann.

Redhawk1
Member
*****
Toll

Incinerate
Member
*****
Ungeschliffen, aber - oder gerade deshalb - sehr gut. Perkussiver, chaotischer, spooky Waits-Blues.
28/08/2007 18:25
remember
Member
***
..oder 3* für diesen ungeschliffenen eröffnungstrack auf "bone machine"..
09/02/2007 16:16
Homer Simpson
Member
******
sowas spricht mich einfach an. Andere geben vielleicht eine 2
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.