Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Who Are You

Cover Tom Waits - Who Are You
Cover

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Scarlett Johansson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Bone MachineIsland
74321 10351 2
Album
CD
08/09/1992

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

James Egon
Member
******
Großartig. Auf seine Art "singt" er himmlisch, und dafür liebe ich Songs wie diesen. Auch wunderbar musikalisch untermalt.

southpaw
Member
****
Balladen kann er ;-)

Singen nicht, aber das wissen wir ja.

Der_Nagel
Member
***
finde ich stimmlich nicht gerade angenehm zum Hören, 2.75…

Redhawk1
Member
*****
Sehr schön

remember
Member
***
furchtbares gekrächze..
09/02/2007 16:49
Homer Simpson
Member
*****
eine schöne Ballade
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.