Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Goin' Out West

Cover Tom Waits - Goin' Out West
10" Maxi
Island 10 IS 537

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Queens Of The Stone Age
Jackson Firebird
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1992
10" Maxi Island 10 IS 537
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goin' Out West
3:20
2.Little Rain (For Clyde)
2:58
3.The Ocean Doesn't Want Me
1:49
4.Back In The Old World
3:27
   
1992
7" Single Island IS 537 [uk] / EAN 0042286436074
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goin' Out West
2.A Little Rain
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Bone MachineIsland
74321 10351 2
Album
CD
08/09/1992
Goin' Out WestIsland
IS 537
Single
7" Single
1992
3:20Goin' Out WestIsland
10 IS 537
Single
10" Maxi
1992
Live3:47Glitter And Doom LiveAnti
7053-2
Album
CD
20/11/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

ulver657
Member
****
hat Stil... ob man ihn mit Rammstein vergleichen sollte, sei dahingestellt..

James Egon
Member
****
mehr, aber nicht zuviel. Kenne nix von Rammstein.

Rewer
hitparade.ch
**
...weniger...

Redhawk1
Member
*****
Er spuckt den Song raus
Laatst gewijzigd: 12/02/2017 11:50
28/08/2007 18:27
remember
Member
****
stark verzerrter track, steht für den wenigen dirty groove des 92er albums..
09/02/2007 17:41
Homer Simpson
Member
******
bitte nicht lachen oder beschimpfen aber das Lied erinnert mich an Rammsteins "Benzin"
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.