Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tears For Fears - When In Love With A Blind Man

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Roland Orzabal
Ian Stanley
Producer:Chris Hughes
Roland Orzabal
Ian Stanley
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:22Head Over HeelsMercury
IDEA 10
Single
7" Single
10/06/1985
2:22Head Over HeelsMercury
IDEA 1012
Single
12" Maxi
10/06/1985
2:25Saturnine Martial & LunaticFontana
528 114-2
Album
CD
03/06/1996
2:22Songs From The Big Chair [Deluxe Edition]Mercury
983 073-9
Album
CD
01/05/2006
2:27Famous Last Words: The CollectionSpectrum
984 9048
Album
CD
14/05/2007
»» alles tonen

Tears For Fears   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Change02/04/1983303
Shout26/01/1985113
Everybody Wants To Rule The World13/04/1985313
Head Over Heels06/07/1985184
Sowing The Seeds Of Love09/09/19891112
Woman In Chains09/12/1989325
Advice For The Young At Heart31/03/1990345
Laid So Low (Tears Roll Down)16/05/1992491
Break It Down Again31/07/1993491
Closest Thing To Heaven09/04/2005Tip: 14 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.4 (Reviews: 5)

emalovic
Member
***
3*

Widmann1
Member
***
Diese B-Seiten sind echte B-Seiten.

aloysius
Member
***
Zu langatmig...

WeePee
Member
****
Okay

Southernman
Member
****
Buena.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.