Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Don't Cry For Me Argentina

Cover Petula Clark - Don't Cry For Me Argentina
7" Single
CBS 5084
Cover Petula Clark - Don't Cry For Me Argentina
Cover

Nummer

Jaar:1977
Muziek/Tekst:Andrew Lloyd Webber
Tim Rice
Producer:Yves Heuzé
Coverversie van:Julie Covington - Don't Cry For Me Argentina
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1977
7" Single CBS 5084
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Cry For Me Argentina
  4:45
2.A Carousel
4:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:45Don't Cry For Me ArgentinaCBS
5084
Single
7" Single
1977
5:00Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010
Alternate Recording5:00I Couldn't Live Without Your Love - Hits, Classics & MoreBMG Rights
BMGCAT187DCD
Album
CD
01/12/2017

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 6)

Lilli 1
Member
***
"Der schönste Song aller Zeiten", aber nicht für mich...

remy
Member
***
Okay

remember
Member
****
Das ist und bleibt für mich einer der schönsten Songs aller Zeiten.
Auch wenn diese Version nicht gerade die Beste ist..

sanremo
Member
****
gut
15/12/2007 22:04
oldiefan1
Member
****
PC kommt hier bei weitem nicht an das Original heran
05/03/2007 23:53
Musicfreak
Member
***
Das ist und bleibt für mich ein doofer Song. Egal, wer ihn singt...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.