Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coone & Ghost - Pitch Up

Cover Coone & Ghost - Pitch Up
Cover

Charts

Binnenkomst:05/05/2007 (Positie 33)
Laatste week notering:12/05/2007 (Positie 46)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12576 (23 Punten)
Ultratip Bubbling Under:28/04/2007 / Piek: 23 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 79 / Weken: 5
be  Piek: 33 / Weken: 2 (V)
fi  Piek: 11 / Weken: 1


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:12Serious Beats 52541 / N.E.W.S.
541416 501546 / N01.1546.023
Compilatie
CD
26/06/2006

DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
Trip To Tomorrow (Coone)20/10/20181991
 

DJ Ghost   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
***
das Mädel im Video tanzt überall herum: ob in der Einkaufsstrasse, im Zug, auf der Rolltreppe oder im Park... Jumpstyle-Track mit einem Sample von 'Smack my bitch up' (The Prodigy) - mässig - 3*...hiermit 2007 1 Woche auf #11 in Finnland...

MUSICBOJ
Member
*
STOM!!
13/03/2007 03:15
dj-chris
Member
****
Een nieuwe jumpstyle plaat die zeker niet slecht is. De clip heb ik al verschillende keren voorbij zien komen (met die jumpende (gestoorde) meid). Toch niet meer dan 4 sterren.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.