Login
België (Vlaanderen)

Jimmy Frey - Rozen voor Sandra

Cover Jimmy Frey - Rozen voor Sandra
7" Single
Philips 6021 015 (be)
Cover Jimmy Frey - Rozen voor Sandra
Cover

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Nelly Byl
Wayne P. Walker
Bobby Sykes
Producer:Roland Kluger
Coverversie van:Bob Bishop - Roses To Reno
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/10/1970 (Positie 17)
Laatste week notering:06/03/1971 (Positie 27)
Piekpositie:1 (6 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:525 (839 Punten)
Ultratop 1001:80
Vlaamse top 10:31/10/1970 / Piek: 1 / Weken: 19
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 19 (V)

Tracks

10/1970
7" Single Philips 6021 015 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rozen voor Sandra
  2:57
2.Waar de zon schijnt
2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57Rozen voor SandraPhilips
6021 015
Single
7" Single
10/1970
2:59Jimmy Frey [1970]Philips
6320 002
Album
LP
1970
2:59Une rose pour SandraPhilips
6130 001
Single
7" Single
1970
2:59Jimmy's RomantiekPhilips
6451 010
Album
LP
1971
3:10De 13 beste! Vol. 3Philips
6460 484
Compilatie
LP
1973
»» alles tonen

Jimmy Frey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik geloof01/04/1967148
Zo mooi, zo blond en zo alleen06/07/1968215
Zaterdag / De zevende hemel07/12/1968117
Als een kus naar tranen smaakt22/03/1969215
Goodbye My Love16/08/1969117
Het meisje zonder naam14/03/1970191
Rozen voor Sandra31/10/1970119
Laat mij alleen24/04/1971166
Meisje van mijn leven18/09/1971411
Niemand weet hoeveel ik van je hou09/03/19741710
Pappie nummer twee10/08/19741211
De smaak van je lippen20/09/1975188
Naar de zevende hemel01/05/1976261
Yet, I Know03/05/1980217
I Don't Know Why I Love You, But I Do08/11/198097
Substitute21/05/1983291
Samen leven18/11/1989189
Droom met me mee17/03/199069
Harten kennen geen geheimen03/05/2014Tip: 37 
Momenten van geluk25/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jimmy Frey 7526/04/20143816
De allergrootste hits04/05/2019294
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

southpaw
Member
***
Herrn Freys größer Hit ... auch sehr sämig.

gherkin
Member
****
Klassieker van Jimmy Frey.

ericwyns
Member
****
Onvergetelijke smartlap van Jimmy Frey, waarmee hij eind 1970/begin 1971 liefst 19 weken genoteerd stond in de officiële Vlaams charts, waaronder zes weken helemaal bovenaan op nummer één. Van een hit gesproken!

Patrick3
Member
******
Dé superhit van Jimmy.

KVG
Member
*****
Leuke oldie, destijds goed voor een eerste plaats!

oldiefan1
Member
****
kann man sich anhören

Der_Nagel
Member
****
respektabler 'Rosen-Schlager' – knapp aufgerundete 3.5…
26/03/2007 20:28
sanremo
Member
****
1970 #1 in Flandern
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.