Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nas feat. Aaliyah - You Won't See Me Tonight

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Missy Elliott
Nasir Jones
Timothy Mosley
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:22I Am...Columbia
489419 2
Album
CD
05/04/1999
4:22Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88843098252
Album
CD
12/09/2014

Aaliyah   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Are You That Somebody?30/01/1999425
Try Again10/06/2000616
We Need A Resolution (Aaliyah feat. Timbaland)29/09/2001473
More Than A Woman03/11/2001Tip: 10 
Rock The Boat13/04/2002433
Miss You15/03/2003431
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aaliyah04/08/20011112
I Care 4 U15/03/2003147
 

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World05/10/19962112
Hate Me Now24/07/1999Tip: 4 
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)04/01/2003286
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)08/02/2003Tip: 7 
In Public (Kelis feat. Nas)09/04/2005Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written14/09/1996369
Hip Hop Is Dead20/01/2007763
Nas (Untitled)20/09/2008891
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)29/05/2010705
Life Is Good21/07/2012447
Illmatic XX03/05/20141812
Nasir23/06/2018273
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 8)

spatz-98
Member
***
knappe 3*

CDN: -
USA: #121, 1999

southpaw
Member
****
Ganz ok, vor allem die Hommage an meinen Lieblingsboxer Prince Naseem Hamed. Ein southpaw übrigens :-)

remember
Member
***
"Fast schon nerviger Ohrwurm" und 6*, sehr Ernst zu nehmen dein Kommentar.
Der erste Schwachpunkt am Album.

LťFan
Member
****
prima track mit aaliyah, aber mehr als 4 Punkte springen hier bei nicht raus.
25/06/2007 16:14
AllSainter
Member
*****
Cool und geil! Passt gut!
12/08/2005 15:22
urban-style
Member
*****
the god, the god, the god nasir...
the queen, the queen, the queen aaliyah...

12/08/2005 14:32
Geese
Member
******
toller song!! vor allem wegen aaliyah
05/03/2004 20:21
DJ THE KING
Member
******
BRINGT EIN BISSCHEN SOFT-STIMUNG AUF DIE PLATTE "I AM"
FAST SCHON NERVIGER OHRWURM
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.