Login
België (Vlaanderen)

Nat "King" Cole - Looking Back

Cover Nat "King" Cole - Looking Back
7" EP
Capitol EAP 1-960 (us,uk)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

03/1958
7" Single Capitol F3939 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Looking Back
  2:10
2.Do I Like It
  2:05
   
06/1958
7" Single Capitol CL 14882 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Looking Back
  
2.Just For The Fun Of It
   
09/1958
7" EP Capitol EAP 1-960 [us,uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Looking Back
  
2.Send For Me
  
3.Do I Like It
  
4.Angel Smile
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:10Looking BackCapitol
F3939
Single
7" Single
03/1958
Looking BackCapitol
CL 14882
Single
7" Single
06/1958
Looking BackCapitol
EAP 1-960
Single
7" EP
09/1958
Version '612:25The Nat King Cole StoryCapitol
WCL 1613
Album
LP
1961
2:25The Best OfMFP
022-58069
Album
LP
1980
»» alles tonen

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smile01/12/1954216
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Darling je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Ask Me01/03/19561012
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Send For Me01/11/1957194
Fascination01/11/1957416
Come Closer To Me01/08/1958136
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.29 (Reviews: 7)

southpaw
Member
*****
Butterweich gesungen, das gibt den Ausschlag.

remember
Member
****
1958 eine #5 in den USA (RnB #2). Sehr nette (Kurz)Reflexion mit markanter Hookline, hier aber wieder massiv überbewertet.

oldiefan1
Member
******
Klare 6*

BingTheKing
Member
******
prachtig stukje muziek, volle bak natuurlijk

Fritz260449
Member
******
großartiger Song
06/04/2007 12:56
Homer Simpson
Member
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.