Login
België (Vlaanderen)

Fleetwood Mac - Rollin' Man

Nummer

Jaar:1968
Muziek/Tekst:Peter Green
Clifford Adams
Producer:Mike Vernon
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:54Mr. WonderfulBlue Horizon
7-63205
Album
LP
23/08/1968
2:50The Golden Era Of Pop Music: Fleetwood MacCBS
S 68212
Album
LP
1975
2:52Vintage YearsCBS
88 227
Album
LP
1977
5:33Shrine '69Rykodisc
RCD-10424
Album
04/12/1999
2:52Fleetwood Mac [1968] + Mr. WonderfulSony
88697157882
Album
CD
24/09/2007
»» alles tonen

Fleetwood Mac   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Albatross01/03/1969191
Oh Well29/11/196959
The Green Manalishi20/06/1970164
Rhiannon09/10/1976212
Go Your Own Way05/03/1977112
Don't Stop18/06/197768
Dreams08/10/1977224
Tusk13/10/1979268
Sara12/01/1980146
Hold Me03/07/1982148
Big Love02/05/198789
Seven Wonders01/08/1987274
Little Lies07/11/1987147
Family Man23/01/1988302
Everywhere23/04/1988114
Isn't It Midnight16/07/1988352
As Long As You Follow26/11/1988179
Save Me05/05/1990265
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Dance06/09/1997374
The Very Best Of21/12/2002395
Rumours02/02/20131847
25 Years - The Chain16/02/20131038
Tusk12/12/20151484
Mirage (2016 Reissue)01/10/2016712
Tango In The Night (2017 Reissue)08/04/20174410
Fleetwood Mac27/01/2018943
50 Years - Don't Stop24/11/20181616
Greatest Hits05/01/20191728
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.7 (Reviews: 10)

fleet61
Member
****
... meins nicht, ... aber trotzdem okay ...

rhayader
Member
*****
Da geht mein Blues-Herz auf.

@zsczsc: was hat das mit LSD zu tun??
Laatst gewijzigd: 08/06/2015 20:10

musikmannen
Member
******
Great

Mümmelgreis
Member
*****
Traditionellen Bluesrock assoziiere ich für gewöhnlich eigentlich nicht mit LSD. Aber ne, ist klar, hast schon recht, zsczsc, ist ja aus den späten Sechzigern - MUSS also Lysergsäurediethylamid im Spiel gewesen sein...

Und selbst wenn...

Geiler Song!


zsczsc
Member
*
Kann mich gar nich mit so LSD-Sound anfreunden.
Knapp 20 Jahre später konnte man sie dann jedoch anhören.

remember
Member
****
Maximal 4*

Cornwell
Member
*****
Meisterlich...
22/01/2008 18:48
Mönch
Member
******
Aber das Piano muss doch 6* geben!
17/11/2007 22:19
Koumbianer
Member
*****
Doch, eine 5*.
07/04/2007 16:10
Homer Simpson
Member
******
diese Gitarre kann nichts anderes als eine 6 bekommen
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.