Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Rocks Off

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Steve Clark
Joe Elliott
Rick Savage
Producer:Tom Allom
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42On Through The NightVertigo
6360 180
Album
LP
14/03/1980
Live3:40Live And HeavyNEMS
NEL 6020
Compilatie
LP
1981
3:43CD Collection Volume 1 [Limited Edition]Bludgeon Riffola / Phonogram / UMC
5777358
Album
CD
01/06/2018

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Werner
Member
****
...ungeschliffener Rocker aus der Anfangszeit...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.