Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aerosmith - Shame On You

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Steven Tyler
Producer:Ted Templeman
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Done With MirrorsGeffen
924 091-1
Album
LP
09/11/1985
3:20GoldGeffen
B00293602
Album
CD
25/03/2005
3:22x4CD: 4 Original AlbumsGeffen
06007 5328798
Album
CD
24/09/2010

Aerosmith   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love In An Elevator14/10/1989285
Livin' On The Edge17/04/1993472
Cryin'20/11/1993814
Amazing12/02/1994338
Blind Man10/12/1994381
I Don't Want To Miss A Thing29/08/1998323
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nine Lives29/03/1997119
A Little South Of Sanity31/10/1998342
Just Push Play24/03/2001353
Music From Another Dimension!10/11/2012674
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Werner
Member
****
Solide vier.

remember
Member
****
Keine Schande, aber auch nicht sonderlich bemerkenswert.

rocklady_89
Member
******
shame shame shame on you babe!
12/05/2007 11:28
Heinz-Harald
Member
*****
Sehr gut!
10/04/2007 19:04
MŁmmelgreis
Member
****
Guter eher langsamerer track mit schleppendem Rhythmus
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.