Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stereophonics - Moviestar

Cover Stereophonics - Moviestar
Cover

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Kelly Jones
Producer:Jim Lowe
Kelly Jones
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 85 / Weken: 5

Tracks

09/02/2004
CD-Single V2 VVR5024653P
Toon detailsAlles beluisteren
1.Moviestar (Radio Edit)
4:05
2.Moviestar (Full Length)
4:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Year Of The MonkeyFestival Mushroom
NUMBER-1
Compilatie
CD
01/02/2004
Radio Edit4:05MoviestarV2
VVR5024653P
Single
CD-Single
09/02/2004
Full Length4:45MoviestarV2
VVR5024653P
Single
CD-Single
09/02/2004

Stereophonics   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handbags And Gladrags12/01/2002Tip: 9 
It Means Nothing20/10/2007Tip: 23 
Innocent13/02/2010303
Indian Summer09/02/2013Tip: 29 
Song For The Summer19/12/2015Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just Enough Education To Perform21/04/2001344
Language. Sex. Violence. Other?26/03/2005358
Live From Dakota22/04/2006981
Pull The Pin27/10/2007623
Best Of - Decade In The Sun22/11/2008753
Graffiti On The Train09/03/20134415
Keep The Village Alive19/09/2015505
Scream Above The Sounds04/11/2017564
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

drogida007
Member
***

...finde den Song eher langweilig...

Der_Nagel
Member
***
Ich habe von der walisischen Rockband schon Besseres gehört – 3*…

im Februar 2004 aber auf #5 in UK gestanden…

pierre77
Member
*****
Dit is een vergeten single, die nooit eenkans heeft gehad
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.