Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Randy Crawford - Same Old Story

Cover Randy Crawford - Same Old Story
7" Single
Warner Bros. WB 17 706
Cover Randy Crawford - Same Old Story
12" Maxi
Warner Bros. PRO-A-868

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Will Jennings
Joe Sample
Producer:Joe Sample
Wilton Felder
Stix Hooper
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/11/1980 (Positie 25)
Laatste week notering:22/11/1980 (Positie 25)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12337 (26 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 5
be  Piek: 25 / Weken: 1 (V)

Tracks

1981
7" Single Warner Bros. WB 17 706
Toon detailsAlles beluisteren
1.Same Old Story
  4:05
2.My Heart Is Not As Young As It Used To Be
  3:51
   
1981
12" Maxi Warner Bros. PRO-A-868
Toon detailsAlles beluisteren
1.Same Old Story
  4:06
2.Tender Falls The Rain
  4:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07Now We May BeginWarner Bros.
WB 56 791
Album
LP
1980
4:05Same Old StoryWarner Bros.
WB 17 706
Single
7" Single
1981
4:06Same Old StoryWarner Bros.
PRO-A-868
Single
12" Maxi
1981
4:05The Very Best Of Randy CrawfordWarner Bros.
9548-31891-2
Album
CD
21/05/1993

Randy Crawford   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Day I'll Fly Away20/09/1980111
Same Old Story22/11/1980251
Rainy Night In Georgia08/08/1981302
You Might Need Somebody10/10/1981392
One Hello24/07/1982351
Nightline05/11/1983293
Knockin' On Heaven's Door (Randy Crawford feat. Eric Clapton and David Sanborn)04/11/1989158
Diamante (Zucchero with Randy Crawford)15/02/1992913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 16)

Bearcat
Member
*****
Lekker soft soul plaatje
Dansbaar en met die mooie aparte stem van Randy Crawford

Jeroen68
Member
****
Relaxte, maar wel mooie plaat.

drogida007
Member
****

****

Patrick7781
Member
**
Voor mij een van de weinige platen waar haar stem niet tot z'n volle recht komt, als dan het genre ook weer flut is kom ik niet verder meer dan 2*.

Widmann1
Member
*****
Erinnert mich nicht unangenehm an "Street life".

Der_Nagel
Member
****
ein gemütlich sich dahinschlängelndes Soul-Stück aus 1980 – 4*...

Miraculi
Member
*****
Der Groove funky - dank an die Crusaders - aber der Funk hat genau die smoothe Wellenlänge, die immer noch Randy's Stimme scheinen läßt.

naamloos
Member
***
Zeker niet haar beste plaat. Iets te monotoon.
10/02/2008 20:53
sanremo
Member
****
gute 4
05/12/2007 21:02
pwill
Member
****
Fängt überirdisch gut an, doch leider kommt dann nicht mehr viel Blues danach.
30/04/2007 19:11
remember
Member
****
wenn sie covert, dann immer ordentlich (und eigentlich eigenständig). viel fehlt da nicht zu einer glatten 5..
19/04/2006 14:24
mutzpunter
Member
****
Eher durchschnittlich. Plätschert so dahin.
04/09/2005 18:03
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
18/05/2004 14:08
SportyJohn
Member
*****
Zweiter solo hit in NL.... November 1980... # 23.
06/03/2004 21:47
LarkCGN
Member
*****
Im Original ist dieser knackige, bluesige Pop/Soul-Song aus dem Jahr 1979 (von B. B. King). Randy machte daraus 1980 ein fabelhaftes Cover. Zu finden auf dem Album "Now We May Begin" (1980), als Single ihr erster Hit in den US-R&B Charts: # 34.

... schöne Version existiert auch von Country-Sängerin Crystal Gayle.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.