Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada feat. Simon Lord - The Things That We Could Share

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Tom Findlay
Andy Cato
Simon Lord
Producer:Tom Findlay
Andy Cato
Dave Kutch
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Soundboy RockColumbia
88697076852
Album
CD
04/05/2007

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Simon Lord   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)
25/09/2007 22:05
Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...
06/05/2007 23:27
Musicfreak
Member
****
Featuring Simon Lord....Der ist von der Band "Simian Mobile Disco" (noch nie gehört). Klingt leicht 80s-mässig. Auch noch kein richtiger Burner. Aber ganz angenehm. Vor allem rhythmisch schön gemacht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.