Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada feat. Candi Staton - Paris

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Tom Findlay
Andy Cato
Candi Staton
Dan Hewson
Producer:Tom Findlay
Andy Cato
Dave Kutch
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:36Soundboy RockColumbia
88697076852
Album
CD
04/05/2007

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Candi Staton   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Young Hearts Run Free07/08/1976193
You Got The Love (Now Voyager Mix) (The Source feat. Candi Staton)05/04/1997Tip: 3 
You Got The Love (New Voyager Mix) (The Source feat. Candi Staton)08/07/2006491
Hallelujah Anyway24/11/20121122
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

Miraculi
Member
*****
Candi ist schon seit 40 Jahren im Biz - und ihre brüchige Stimme läßt sie nicht nur im Soul scheinen - nein - gerne wird zu ihr auch getanzt, gechilled, getrunken - über angenehmer Lounge-Elektronik spult sich dank ihrem Ausdruck ein Film ab.
26/09/2007 18:47
TSCHEMBALO
Member
*****
ganz starkes nu jazz dance sample drum. funky track mit tollen streichern und alt bekannter club sound sängerin. 5,333.
Laatst gewijzigd: 26/09/2007 18:48
25/09/2007 22:06
Rewer
hitparade.ch
*****
...sehr gut...
06/05/2007 23:40
Musicfreak
Member
*****
Featuring Candi Staton. Diese Dame (!?) sang anscheinend den 90er House-Hit "You Got To Love". Naja, der schien an mir vorbeigegangen zu sein.
Nicht so dieser wunderhübsche, träumerische und tanzbare Toptrack aus "Soundboy Rock". Das ist schlicht und einfach liebevoll gemachte Elektromusik bei der alles harmoniert. Das klingt nach Sonnenschein, Regenbögen, Talgprügeli und ähnlichen schönen Dingen des Lebens...5+
Laatst gewijzigd: 03/01/2008 19:15
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.