Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada feat. Rhymefest - The Girls Say

Cover Groove Armada feat. Rhymefest - The Girls Say
Cover

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Tom Findlay
Andy Cato
Tim Hutton
Jack Splash
Producer:Tom Findlay
Andy Cato
Dave Kutch
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:01Soundboy RockColumbia
88697076852
Album
CD
04/05/2007
4:03Greatest HitsColumbia
88697185082
Album
CD
26/10/2007

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Rhymefest   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 6)

remember
Member
**
schrott!

Incinerate
Member
****
Hiphop, House, R'n'B - Groove Armada stocken auf, und es klingt gut.
28/11/2007 19:29
fatserbjensen
Member
****
Mehr Elektro und weniger Hip Hop wär mir noch lieber gewesen.
23/10/2007 23:39
southpaw
Member
****
Mindestens teilweise gut gelungen.
25/09/2007 22:06
Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...
06/05/2007 23:47
Musicfreak
Member
*****
BUUUURNER! Acid-House-Outkast-Gorilla-Elektro-HipHop-Crossover-Emo :-D
5+
Laatst gewijzigd: 06/12/2007 23:55
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.