Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Groove Armada feat. Jack Splash - Drop That Thing

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Soundboy RockColumbia
88697076852
Album
CD
04/05/2007

Groove Armada   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I See You Baby22/01/2000Tip: 3 
Superstylin'15/09/2001482
My Friend17/11/2001Tip: 2 
Easy24/05/2003Tip: 12 
Are "Friends" Electric?15/03/2008Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye Country (Hello Nightclub)29/09/2001451
The Best Of16/10/2004454
Soundboy Rock19/05/2007634
Black Light13/03/2010971
Little Black Book18/07/2015664
 

Jack Splash   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)
25/09/2007 22:07
Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...
07/05/2007 00:02
Musicfreak
Member
****
Coole, leicht abgefahrene Lower-Midtempo-Dancenummer mit ganz vielen kleinen Feinheiten. Beim Rhythmus verändert sich ständig was. Die lyrics sind etwas öde auf Dauer. 4.5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.